Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Водещият на предаването си по 7/8 тв Крум Савов,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Водещият на предаването си по 7/8 тв Крум Савов,
Коментари Харесай

Крум Савов се притесни, че Мис свят може да роди в студиото му: Колеги, имайте готовност

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Водещият на предаването си по 7/8 тв Крум Савов, изрази терзание, че на посетители му е " Мис свят 2017-та " Вероника Стефанова, която ще ражда следващото си дете след един ден. Поне по този начин са възнамерявали тя и лекарите й, твърди моделката.

" Но в случай че въпреки всичко стартира да ражда, сътрудници, апелирам, имайте подготвеност, обадете се на 112 ", обърна се той към екипа си на смешка, само че с изестна доза притснение, с което провокира смеха на половинката си - другата водеща, и двете гостенки от акцията " Роди дете в България " Вероника Стефанова - " Мис свят 2017-та " и Ивелина Рускова, създател на фондация " Мечта за дете ". 

И двете започнаха да организират пропаганда от екрана към българските дами, да не поемат мъжки функционалности с кариера и високи приходи, а да се затворят у дома и да раждат колкото могат повече деца и то, до момента в който са млади. Междувременно можело и да работят. 

Водещата се опита да намекне, че това при всеки човек е деликатна, понякога болезнена тематика с персонално решение и стичане на събитията. Двете дами продължиха да упорстват, че българките би трябвало да се концентрират върху възпроизводството си непременно:  

" Когато човек може да обезпечи личния си покрив, може да го направи и за детето си. Ние би трябвало да поемаме отговорност. " - сподели моделката, която посочи, че не стопира да работи, т.е. да се снима като модел и да държи верига от салони за хубост. За мъжкото наличие до нея, от което това очевидно зависи, не стана дума.

" Жените станахме мощния пол и изместихме ролята на мъжете. Младите да не отсрочват родителството. Когато любовта е до вас, не се колебайте. Изчакването води до репродуктивни проблеми ", подчерта сътрудничката й в идеята за упътвания на българската жена в най-съкровената й орис. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР